Organisatie

Het werk binnen de stichting BRON van HOOP wordt gedragen door een gedreven team van uitsluitend vrijwilligers.
Er is binnen de stichting niemand in loondienst. Alle medewerkers doen dit op basis van vrijwilligheid. Naast het vaste team zijn er ook stageplaatsen te vinden.

Interesse in een leuk uitdaging op vrijwillige basis of ben je op zoek naar een leerzame stageplaats?

Neem contact met ons op:
- 06 28937930
- info@bronvanhoop.org

- Het Team -

Frank van Veen

Frank van Veen

Frank van Veen, getrouwd met Janneke, heeft 2 kinderen. Hij is binnen BRON van HOOP als inwonend beheerder verantwoordelijk voor het gebouw en de omliggende tuinen. Hij begeleidt en motiveert de mensen en monitort de structuren van de organisatie. Zijn visie en talent om door te gaan waar anderen stoppen maakt hem de drijvende kracht binnen dit team!

06-28937930
frank@bronvanhoop.org

Addy Steendijk

Addy Steendijk

Addy Steendijk is getrouwd met Karl en is naast ouder van 3 volwassen kinderen ook pleegmoeder van 3 pleegkinderen. Met haar organisatorisch talent en aanpak is zij een belangrijke schakel binnen het team. Zij leidt het huishouden, stuurt vrijwilligers aan, doet de financiƫle administratie en maakt de roosters. De duizendpoot in het team!

06-57050898
addy@bronvanhoop.org

- Vrijwilliger worden? -

Bij BRON van HOOP is ruimte om te Leven. Of je nu gezellig komt mee eten of helpt met koken, samen komt verven of liever een kopje koffie komt drinken, voor iedereen is er een plek binnen de leefgemeenschap.

Heel specifiek zijn we nog op zoek naar mensen voor de volgende werkzaamheden:

* Maatschappelijk werkers
Invullen van formulieren, helpen bij adminstratieve zaken van de bewoners. Ben jij betrokken en deskundig?
* Fundraisers
Het werk wat we met de stichting doen, het opvangen van vrouwen in nood kost geld. Help jij financien vrij te maken voor dit doel?
* Groene vingers
De omliggende tuinen vergen onderhoud en aandacht. Kom jij daar tot rust en tot je doel?
* Witte vingers
Er is nog genoeg te verven... Soms mag een kamertje weer wat opgefrist worden, dan weer een kastje tot kunstwerk verheven worden.
* Handige Harry's
Timmerwerk, elektriciteit, scharniertjes smeren, lampjes ophangen... Er zijn voldoende klusjes die aandacht vragen.
* Fietsenmaker
Er wordt heel wat afgefietst door al die kinderen... Niet elk fietsje overleeft die kleine slopers... Laat jij ze weer spelen?
* Chefkok
houd je van koken en vind je het leuk om anderen te verwennen? Misschien wil je onze bewoners eens komen verwennen met je kookkunsten.
* Koekenbakkers
Jouw taart is hier zo op! Het is altijd weer feest wanneer we samen eten. De gezelligheid daarbij en het uitwisselen van recepten is onbetaalbaar.
* Mensen mensen
Gewoon gezellig aanwezig zijn, luisteren naar een verhaal of een rondje lopen...Voor mensen mensen hebben wij de mensen!

- Stageplaatsen -

BRON van HOOP biedt ook plaats voor je (Calibris erkende) stage! We hebben op verschillende niveaus een plek waar je praktijkervaring op kunt doen. Wil je een zinvolle stage lopen in een uitdagende omgeving? We zijn voor verschillende opleidingen erkend als stagebedrijf en hebben contacten met meerdere scholen door heel Nederland.

Informeer naar de mogelijkheden!

Stageplaatsen